Bedre tids- og fraværsregistrering

Hybride organisationer Hybrid arbejdsstyrke Konsulenter

Betroet af

Hvorfor logo ?

Tilmeld dig én gang, del med andre

Arbejder du alene eller med flere teams og organisationer? Det er ikke nødvendigt at bruge forskellige værktøjer.

Du har absolut kontrol over dine egne data. Registrer det på Meewee, og alle dine organisationer kan få adgang til lige det, de har brug for.

Behold din log for evigt, gratis

stroke image

Tilmeld dig en gratis personlig konto, og tag den med dig, når du arbejder.

Få adgang til dine tidligere data, når du skifter virksomhed, mens de stadig kan bruge det, der kræves.

Mindre administrativt besvær


Lad os være ærlige. Tids- og orlovsregistrering er besværligt.. Håndtering af information fra en stadig mere hybrid arbejdsstyrke er et administrativt mareridt.

Vi bygger Meewee for at løse dette. Med vores smarte datadeling, avancerede regelmotor og integration med udbredte forretningsværktøjer er tidsregistrering ikke længere en byrde, men et digitalt aktiv.

Betroet af hold siden 2013 stroke image

Hold og enkeltpersoner bogfører deres tid og rapporterer deres fravær med Meewee

Personlig brug

For mig er min fritid lige så vigtig at registrere som min arbejdstid. Dét er Mee.

Hele organisationen

For os er vores kollegaers produtivitet og velvære samt organisatoriske proces essentiel. Dét er Wee.

Dewise

“Det er et fantastisk værktøj til at holde styr på mine fremskridt, ikke kun på mine virksomhedsprojekter, men også mine personlige projekter! Og jeg behøver ikke bekymre mig om at miste overblikket over det hele, selv når jeg skifter virksomhed.”

Xawi Rodriguez

UI/UX Designer

Dewise

“Det, jeg godt kan lide ved Meewee, er oplevelsen af ​​at indtaste opgaver og timer på timeseddeltabellen, ved at jeg nemt kan identificere og spore, hvor ofte jeg udfører en specifik opgave.“

Wany Chaves

Admin Staff

Dewise

“De ting, jeg godt kan lide ved Meewee, er, at jeg kan se hele ugen af ​​min timeseddel og gennemgå eller ændre den, før jeg indsender. Jeg kan også godt lide den organiserede måde at lægge projekterne, derefter opgaver, så timer og beskrivelse i timeseddeltabellen.“

Full-stack Developer

TheNextWeb

“Det er første skridt mod en mere professionel arbejdsplads. Når en virksomhed begynder at vokse, ser man, at der skal mere struktur til. Meewee giver et nyttigt værktøj til at understøtte struktur og disciplin ved at blive rygraden i virksomheden. Det har været til gavn for både medarbejdere og ledere.”

Anne Van Ommeren

HR Manager & Marketing

TOPSOE

“Fra den første kontakt med Meewee har processen været ligetil at komme i gang med at bruge Meewee. Vores medarbejdere er glade, da de nemt kan få adgang til deres orlovssaldo og ansøge om orlov når som helst. Jeg har også kunnet spare tid, da de ikke længere behøver at spørge mig om deres orlovsanmodning er blevet godkendt eller ej.”

Haslinda Saharudin

Secretary

European Collection Agency

“Meewee fangede vores interesse, da vores medarbejdere kan registrere deres (egne) orlovsanmodninger, mens Meewee administrerer alle nye opdateringer. Vi er nu sikret et komplet overblik – altid med de nyeste informationer.”

Anne Provis

Coordinator & Developer